Appartementen

10 Appartementen

Er zijn tien appartementen in het complex. De appartementen zijn groter dan de studio’s; ze zijn circa ruim 50m² groot en ingericht met een woonkamer met keukenblok, separate slaapkamer, badkamer en berging/ bijkeuken. Er zijn verschillende types. De woonkamers zijn tussen 26m² en 32m². De slaapkamers zijn tussen 13m² en 15m². De badkamers (circa 5,5m²) zijn vanuit de woonkamer en de slaapkamer toegankelijk en ingericht met inloopdouche, wastafel en toilet. Het spreekt voor zich dat in de appartementen rekening is gehouden met mogelijk rolstoelgebruik; zo zijn er extra brede deuren en geen dorpels. Vanuit de appartementen heeft u uitzicht over het voor het complex gelegen groen. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een ‘Frans balkon’ met naar binnen draaiende dubbele deuren. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gezamenlijke ruimtes, zoals de woonkamers, patio en de tuin.

Kleinschalig wonen met persoonlijke aandacht

Studio's

52 Studio's

In het complex zijn 52 studio’s. De studio’s zijn circa 30m² groot en zijn ingericht met een woon-/ slaapkamer met pantry en badkamer.

Lees meer

Heeft u interesse en/of wilt u op de hoogte blijven?

Heeft u interesse in een studio of een appartement in combinatie met deze unieke manier van wonen? Laat hieronder uw gegevens achter.

Makelaar:

Heeft u een vraag aan Careless? Bel hen op 06 14295014 (contactpersoon: Heidi Frank).
 

Vul onderstaand formulier in

Verstuur

© Copyright 2021-2022 | Privacy Statement Design: Inzpire Design & Communicatie | Development: Haagen Web & App